Hotel Kompas Bled otvoritev 2015

Hotel Kompas Bled je bil prenovljen in v aprilu je bila slovesna otvoritev.

Vodstvo hotela mi je za uporabo multimedijske pisarne odstopilo prostor v kavarni hotela, za kar sem jim neizmerno hvaležen. V tej pisarni me je obiskalo veliko število ljudi, med drugim veleposlaniki in tudi kronane glave. Nekaj slik obiskov si lahko ogledate spodnjih na fotografijah.

Direktorica hotela, ga. Nataša Keršič – Razinger je v svojem govoru goste pozdravila in jim povedala sledeče (citiram):

Prenova dvoran je še zadnji košček v mozaiku mehke prenove hotela Kompas. Začeli smo namreč s prenovo sob in hodnikov, zaključujemo pa s prenovo skupnih prostorov dvoran in restavracij. Seveda sledi še kopica manjših kozmetičnih izboljšav, ki pa niso povezane z večjimi investicijami, a se jih kljub temu zelo veselimo, saj bodo pripomogle k še lepšemu izgledu prostorov.

S prenovljenim hotelom želimo prispevati k utrditvi Bleda, kot vrhunske turistične in kongresne destinacije.

Naš slogan je DOGODKI Z RAZGLEDOM. In gotovo ste opazili čudovite poglede na grad in jezero, ki se ponujajo v dvoranah. Opazili ste tudi novo sodobno podobo dvoran ter njihovo fleksibilnost. Nenazadnje ste imeli priložnost spoznati tudi člane naše predane ekipe.

Vsi ti aduti prispevajo k odličnosti lokacije hotela Kompas za gostitev tako manjših sestankov, seminarjev, team-buildingov, kot tudi večjih konferenc za do 200 oseb ter pogostitev za do 250 oseb. Naša Jezerska dvorana je namreč edina na Bledu s postavitvijo amfiteatra.